Масаж на лице с кристални камъни

Масаж на лице с кристални камъни

Масаж на лице с кристални камъни розов кварц и лунен камък. Всички сте чували и знаете за древните легенди и вярвания за лечебното и тайнствено влияние на кристалните камъни върху човешкото тяло. Дали ще ги носите като гривна или колие.. Но аз тук ви предлагам едно съвсем ново изживяване с масажни ролери от естествени камъни.

Естествените камъни се наричат още Енергийни кристали, които носят в себе си заряд от земята. Именно това им свойство ги е прославило като лечебни камъни и в много култури се използват с тази цел. Смята се, че енергията, която носят може да влияе върху нашият организъм по множество положителни начини и да бъдат дори лечебни.

масаж на лице Пловдив
масаж на лице Пловдив

Освен това се разглежда и тяхната страна за това как могат да влияят на емоционалното ни състояние като ни донесат хармония и баланс. Да ни прочисти от лошата енергия и да ни донесат душевно спокойствие.

Именно заради тези им предимства избрах да ви предложа масаж с два различни енергийни камъка – Розов кварц и Лунен камък.

Лунният камък е символ на женската мъдрост и енергия. Носи успокояваща енергия, внася баланс и хармония. Лунният камък засилва женствената „Ин” страна. Чудесен камък за балансиране на емоциите.

Розовият кварц е камъкът на сърцето, любовта и красотата. Често е наричан „любовният камък” и ни прави романтична. На Изток вярвали, че розовият кварц е донесен на Земята от Бога на любовта- Ерос, за да научи хората на любов. Балансира емоциите, намалява стреса, носи мир и спокойствие.

Другата страна на масажа с енергийни камъни е подобряване на кръвообръщението и кожата става розова и свежа. По механичен начин се премахва горният мъртъв слой от клетки и стимулираме обновяването й, а тенът е по-бистър. Предотвратяваме бързата поява на бръчки. Подобрява се еластичността на кожата. Осъществява се дренаж и може да се постигне намаляване подпухналостта на лицето. Следват емоционалното изчистване, което води след себе си една добре изглеждаща жена със свежо лице.