Маска за лице

Маска за лице

Маска за лице с терапевтична или с разкрасителна цел. Имам няколко варианта, които мога да предложа като самостоятелна процедура или в цялостна терапия. Някои от тях са дълбоко хидратиращи с цел пълно възстановяване и възвръщане красотата на кожата. Друг тип маска е дълбоко почистваща маска, която е насочена към мазна, проблемна или смесена кожа… С всяка от тях ще ви запозная в следващите статии.

Важното, което трябва да ви кажа тук е, че не трябва да се подценява ефеткта дори на една маска. Всяка една от тях съдържа важни за кожата вещества и съставки, които могат да повлияят силно върху вида и жизнеността на кожата. Освен това алгинатните маски, които предлагам, дори могат да се нанасят върху очите, шията и деколтето. Това означава, че се ревитализират всички тези зони, които също са много важни за цялостната ни визия.

По отношение на съставките – всяка маска за лице съдържа витамини, плодови съкровища.. Всички те са съчетани по начини, че да са максимално ефективни и да виждате резултат веднага след това.

Почистване на лице Пловдив
Почистване на лице Пловдив